Akció!

Happy Dog Nature Croq XXL 15 kg

10 .210 Ft 8 .890 Ft

Ennek a terméknek a vásárlásával 444 Pont gyűjthető!

Leírás

Happy Dog Natur-Croq XXL kutyatáp – nagy és nagyon nagy testű kutyák számára

Megfelelő tápmérettel
Megfelelő energia- és proteintartalommal

Az óriás kutyák- energiaszükségletüket tekintve jelentősen különböznek a kisebb fajtáktól. Ezért különleges tápanyag-összetételre van szükségük mérsékelt protein- és megfelelő zsírtartalommal. Testméretüknek megfelelően gyakran a nagyobb tápfalatokat részesítik előnyben.
A túl kicsi tápfalatokat gyakran nagyon gyorsan lenyelik. A Happy Dog NaturCroq XXL a legújabb tudományos felismerések alapján lett kifejlesztve speciálisan erre a célcsoportra, és pontosan megfelel azok különleges követelményeinek. A NaturCroq XXL nem tartalmaz szóját. A NaturCroq XXL tartalmazza a kiegyensúlyozott tápláláshoz az összes szükséges tápanyagot a megfelelő mennyiségben. NaturCroq XXL – könnyen emészthető a jó minőség miatt.

Összetétel: búza, kukorica, búzaliszt, töpörtyű, marhafaggyú, halliszt, szárnyashúsliszt, melaszszelet, májhidrolizát, hemoglobin (szárított), dikalciumfoszfát, kalcium-karbonát, élesztő (szárított), malátacsíra, sárgarépa (szárított), konyhasó, zöld zab (szárított), napraforgó (szárított), zsázsa (szárított), petrezselyem (szárított).

További információk

Életkor

Márka

Méret

,

Termékkategóriák

Kosár

Telefon: +36202501757
E-mail: info@kutyafalat.hu