Akció!

FURMINATOR CURRY COMB GUMIKEFE

49 .910 Ft 3 .440 Ft

Ennek a terméknek a vásárlásával 172 Pont gyűjthető!

Leírás

A FURminator Curry Comb gumikefe segít eloszlatni a természetes olajokat a szőrön, így egészséges és fényes bundát eredményez. Használja bármikor vizes vagy száraz szőrön, alkalmanként néhány percig.

TERMÉKINFORMÁCIÓ:
 • A fésű öntött gumifogai masszírozzák a bőrt, és segítenek eloszlatni a természetes olajokat, melyek a szőrzet egészségéről és ragyogásáról gondoskodnak.
 • Csuklópántos, kényelmes kialakítás, amely még nedves szőrzet esetén is könnyű kezelhetőséget biztosít
 • Kutyákhoz és macskákhoz is használható.
 • Használja naponta a FURminator Ultimate Haur Reduction System szőrcsökkentő program részeként
 • HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
  Kérjük, olvassa el az összes utasítást és a Gyakran Ismételt Kérdéseket, mielőtt belekezd a szőrápolásba. Csak az előírásoknak megfelelően használja a FURminator® Curry Comb gumikefe.
  1. LÉPÉS

  Keressen megfelelő időpontot és nyugodt helyet arra, hogy kutyájával belevágjanak a bundája átfésülésébe. Az eszköz használata előtt távolítsa el a gubancokat és csomókat a FURminator® Állítható bontókefével vagy a Grooming Rake szőrgereblyével.

  2. LÉPÉS

  Gyengéden húzza végig a kefét az állat bundáján a szőr növekedésének irányában. Kezdje az állat fejétől, majd haladjon hátrafelé, és legyen különösen körültekintő a has, a lábak, a nemi szervek és a végbélnyílás tájékán. Ne vigye túlzásba a fésülést egy-egy területen, mert ez az állat bundájának és bőrének irritációját okozhatja.

  3. LÉPÉS

  A szőrápolás ideális alkalom arra, hogy alaposan megvizsgálja kutyája fizikai állapotát. Szőrápolás közben keressen sebet, zúzódást és más bőrirritációt, amelyet kedvence bundája eltakarhat. Ha kedvencén ilyen bőrproblémát talál, a kefélés folytatása előtt keresse fel az állatorvost a megfelelő kezelés érdekében.

  Az akció a készlet erejéig tart!

Termékkategóriák

Kosár

Telefon: +36202501757
E-mail: info@kutyafalat.hu