Akció!

Frontline Combo Spot On L 20-40 kg 1 db

3 .250 Ft 2 .880 Ft

Ennek a terméknek a vásárlásával 144 Pont gyűjthető!

Leírás

A FRONTLINE Combo bolhák ellen alkalmazható, valamint kullancsok és/vagy szőrtetvek ellen.

– Bolhák ellen (Ctenocephalides spp.). A kifejlett bolhák által okozott újrafertőződés elleni inszekticid hatás 8 hétig tart. A bolhák szaporodásának megakadályozása a kifejlett bolhák által lerakott peték (ovicid hatás), az abból származó lárvák és bábok (larvicid hatás) fejlődésének gátlása az alkalmazást követő 8 hétig tart.

– Kullancsok ellen (Ixodes ricinus, Dermacentro variabilis, Dermacentro reticulatus, Rhipicephalus sanguineus). A termék 4 héten keresztül folyamatosan tartó hatással rendelkezik kullancsok ellen.

– Szőrtetvek ellen (Trichodectes canis).

– A Frontline combo felhasználható a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás (Flea Allergy Dermatitis = FAD) kezelési stratégiájának részeként.

Bolhák

A macskák rendkívül gyakori, külső élősködői. Folyamatos, mohó vérszívással károsítják, a bőrön való szaladgálással szünet nélkül zaklatják négylábú kedvenceinket. A lakásban elszaporodott bolhák a gazdik életét is megkeserítik.

Kártételük jelentős: – bolhanyál okozta allergiás bőrgyulladás, – galandférgek terjesztése, – kórokozók terjesztése, amelyek közül a macskakarmolásos betegség kórokozója az emberekre is veszélyes, – vérveszteség, amely fiatal állatokon súlyos következményekkel járhat, – az embert is megtámadják.

A Frontline Combo:

* 24 órán belül – a tojásrakás előtt – elpusztítja a felnőtt bolhák 98-100%-át. * Kontakt módon hat, így a bolhának nem kell vért szívnia ahhoz, hogy elpusztuljon.

Kullancsok
A kullancsok a dús aljnövényzettel benőtt területeken, erdőkben, vízparton lesnek az áldozatukra, de a parkokban, gondozott kertekben is előfordulhatnak. A vérszívás során többféle kórokozót terjeszthetnek, ezek közül hazánkban: – Babesiosis – Lyme borreliosis

A Frontline Combo egyetlen kezelése egy hónapig hatékony kullancsok ellen kutyán és macskán egyaránt. A hatáshoz nem szükséges vérszívás. A kezelés a kullancsok megkapaszkodását nem akadályozza meg, de 48 órán belül elpusztítja azokat, így a kórokozók átvitelének esélye rendkívül csekély.

Tetvek

Szárnyatlan ízeltlábúak. Teljes életüket a kedvenc kutya vagy macska testén töltik. Elhalt hámsejtekkel, szőrdarabokkal táplálkoznak. A kifejlett alakok és a tojások egyaránt láthatók kedvenceink testén. A tojások (“sörkék”) a szőr tövéhez tapadnak a kifejlett alakok a bőr felületén másznak erős viszketést okozva. A hosszúszőrű kutyák és cicák tekinthetők ideális lakhelynek, de valamennyi négylábú családtag tökéletes célpont.

A Frontline Combo 48 órán belül – teljes védelem tetvek ellen.

Alkalmazása gyors, egyszerű, kényelmes és biztonságos.

FIGYELEM! 8 hetesnél fiatalabb és/vagy 2 kg-nál könnyebb kutyakölyköknél nem alkalmazható!

Adagolása:
(a kutyák testtömegétől függően)

2 – 10 kg S
10-20 kg M
20-40 kg L
40-60 kg XL

60 kg feletti kutyának XL + egy megfelelő kisebb méretű pipetta.

Az akció a készlet erejéig tart!

Termékkategóriák

Kosár

Telefon: +36202501757
E-mail: info@kutyafalat.hu

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020.07.11.-től – 2020.07.19.-ig webáruházunk szabadság miatt zárva tart. Megrendeléseiket természetesen ebben az időszakban is fogadjuk, de a kiszállítás csak 2020.07.20.- tól történik, előre egyeztetett időpontban. Megértésüket köszönjük!