MONTHLY MONITOR MACSKA VIZELET INDIKÁTOR 453G

1 .705 Ft

Ennek a terméknek a vásárlásával 85 Pont gyűjthető!

Leírás

ULTRA MONTHLY MONITOR – speciális macskaalom
Egyes betegségek korai stádiumban történő felismerésének érdekében

– magába zárja a szagokat
– biztonságos a macskáknak
– mesterséges illatanyag mentes
– puha a mancsoknak

A MONTHLY MONITOR egy forradalmian új macskaalom, adalékanyagként Egészségügyi Ellenőrző Kristályokkal, amely segítséget nyújt macskája egészségi állapotának kimutatására, annak vizeleti pH szintjének ellenőrzésével (alacsony-normál érték-magas).
A macskák hírhedten jól rejtik el betegségüket, de az Egészségügyi Indikátor Kristályok a MONTHLYMONITOR macskaalomban hamar feltárják a problémákat, mielőtt macskája látható külső jeleket mutatna rossz közérzetéről.
A magas vagy alacsony pH korai jelzése lehet számos betegségnek, egészségügyi problémának úgymint ciszták, húgyhólyag kövek, húgycső dugók , és a húgyhólyag fertőzések.
A betegség korai felismerése és kezelése jelentheti a különbséget élet és halál között macskája számára.

Felhasználási javaslatok:

– Minden hónapban, a macskaalom feltöltés után, terítse el az alom tetején egyenletesen a MONTHLYMONITOR speciális macskaalom teljes tartalmát.

– Amikor macska használja az almot rövid idővel a használat után hasonlítsa össze a vizelettel érintkezett kristályok színét a tasakon található ellenőrző csíkkal/táblázattal.

– Konzultáljon macskája állatorvosával, ha az eredmények azt mutatják, hogy kedvence vizeletének alacsony vagy magas pH-értéke

– Ha a kristályok színe azt jelzi, hogy a macska vizeletének pH-ja normális, célszerű 30 nap múlva újra ellenőrzi.

– Az eredmények értékeléséhez letölthető ellenőrző táblázat található a www.monthly – monitor.comweboldalon.
– A pH értékek ellenőrzése után a MONTHLY MONITOR speciális macskaalmot keverhetjük a szokásos macskaalommal, mely segít megszüntetni a szagokat.
– Ahol több macskát tartanak, szükséges a tesztelés idejére szeparáltan tartani a macskákat, így minden macska saját almot kapjon, melyeknek tetejére a MONTHLY MONITOR speciális macskaalmot használjon a korábban leírtaknak megfelelően.
– Használat után a macskaalmot a helyi hulladék elszállítási rendeleteknek megfelelően helyezze a szemétbe.
– A bontatlan MONTHLY MONITOR zsákot tárolja száraz helyen, és óvja a közvetlen napfénytől.

Termékkategóriák

Kosár