Szállítás és fizetés

Elérhetőség

Kutyafalat Webáruház elérhetősége:

Székhely:1186.Bp.Margó Tivadar 142.

A webáruház üzlettel nem rendelkezik!

Ügyfélszolgálat: hétfőtől-péntekig 9-17 óráig

Szolgáltatásért felelős személy neve: Sztarek László 0620/250-1757 

Számlázási cím: 1186.Budapest, Margó Tivadar 142. 
Adószám: 42120067-2-43 
Vállalkozói szám: 769691 
Telefon: 06 20/250-1757 
E mail: info@kutyafalat.hu

Ingyenes szállítás

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 

A kutyafalat webáruház Budapesten és Pest megyében INGYEN vállal szállítást értékhatártól függetlenül. 

A bruttó 12.000 Ft összeget meghaladó rendeléseket az ország egész területére INGYEN szállítjuk ki. A bruttó 12.000 Ft-ot meg nem haladó rendelésekre, bruttó 1450 Ft-os szállítási díjat számítunk fel, kivétel a budapesti és Pest megyei rendelések. 


A csomagok házhozszállítását Magyarország egész területén vállaljuk. Partnerünk a FAMA futárszolgálat, mely megbízható, magas minőségű, rugalmas csomagszállítási szolgáltatásokat nyújt. 

Budapesten és Pest megyében saját futárral szállítunk. 

Szállítási időpontok: 

Budapesten és Pest megyében: 8,00 – 19,00 óra között 
Az ország többi területén: 8,00 -18,00 óra között 


Kérjük, hogy rendelésekor lehetőleg munkaidőben (hétköznap 8.00-18.00 óra között)elérhető kiszállítási címet szíveskedjen megadni. Amennyiben a futár nem találja Önt a megadott címen, értesítőt hagy, mely alapján telefonon kérhet másodszori kézbesítést 5 napon belül. Ha az értesítés ellenére nem keresi a csomagot, újabb kiszállításra nincs lehetőség. 
A termékek házhozszállítása a megrendelés napjától számított 2-6 munkanapon belül igyekszünk eljuttatni Önhöz, az esetlegesen későbbre várható teljesítésről e-mailben értesítjük. Amennyiben egyéb kívánsága van a rendeléssel, kiszállítással kapcsolatban, rendelésekor a megjegyzés rovatban feltüntetheti, és mi igyekszünk teljesíteni. 

Rendelést felveszünk telefonon is: 

Vevőszolgálat: 06 20-250-1757 


Kiszállításkor szükség esetén a kézbesítők megpróbálják telefonon is elérni vásárlóinkat, ezért kérjük, hogy rendelésekor lehetőleg közvetlenül elérhető mobiltelefon-számot adjon meg! A gyors kiszállítás érdekében kérjük, hogy rendeléskor pontosan adja meg a szállítási címet! 

Fizetési módok:

  • Készpénzes fizetéssel a futárnál
  • Banki átutalással a B3 TAKARÉK Szövetkezet által vezetett: 64400051-10500154 számú bankszámlára. Ebben az esetben kérjük e-mailben az átutalási bizonylatot elküldeni szíveskedjen.
  • Személyesen: az alábbi ponton, előre egyeztetett napon:

1183.Bp. Széchenyi u.2.

MISSZIÓ ÜZLETHÁZ, FOTÓ üzlete (földszint)

hétfőtől – péntekig : 9,00-17,00 óra között,

szombaton: 9,00-12,00 óra között

TERMÉSZETESEN AZ ITT ÁTVETT TERMÉKEK UTÁN NEM KELL SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGET FIZETNI.

Fontos: 

A kutyafalat webáruházban megadott árak tartalmazzák az ÁFA-t. A megrendelt és kiszállított termékről mindig, kéréstől függetlenül Áfá-s számlát állítunk ki.

Csomagolás: 

Nagy gondot fordítunk arra, hogy a termékeket teljes épségben kapják meg vásárlóink.

Amennyiben az Ön által rendelt csomag törékeny felirattal rendelkezik, győződjön meg a termék sértetlenségéről. Ezt követően írja alá az átvételi elismervényt.

Áraink tartalmazzák a csomagolás költségét. A csomag átvételekor a futár előtt mindig vizsgálja meg a csomag és a termék sértetlenségét és csak akkor vegye át, ha az sértetlen. Ellenkező esetben ne vegye át a csomagot, vetessen fel jegyzőkönyvet a futárral. Az új termék kiszállításának időpontjáról a vevőszolgálatunk tud majd felvilágosítást adni. / 06 20-250-1757/

ÁTVÉTELI PONT! – Személyes átvétel IDŐPONT EGYEZTETÉSSEL! 

Amennyiben nem futárszolgálat útján, hanem személyesen szeretné megkapni a terméket, erre is van lehetőség .

1183.Bp. Széchenyi u.2.

MISSZIÓ ÜZLETHÁZ, FOTÓ üzlete (földszint)

hétfőtől – péntekig : 9,00-17,00 óra között,

szombaton: 9,00-12,00 óra között

TERMÉSZETESEN AZ ITT ÁTVETT TERMÉKEK UTÁN NEM KELL SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGET FIZETNI!

Vásárlástól való elállás joga 

Amennyiben a vásárlástól a termék átvételét követően kíván elállni, azt a következő módon teheti meg: A vásárló, az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia címünkre. A Kutyafalat.hu Webáruház kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban ügyfelünknek kell gondoskodnia. 

Ha további kérdése merül fel a vásárlással vagy kiszállítással kapcsolatban, kérjük, hogy az elérhetőség menüpontban jelezze nekünk, hogy kollegáink segíteni tudjanak

Telefon: +36202501757
E-mail: info@kutyafalat.hu