Melengető kutyaruhában nincs több didergős séta!

Az őszi, téli időjárás az állatokra is hatással van, eláznak, fáznak, rossz lesz a közérzetük, megbetegedhetnek. Azok a házi kedvencek, amik már hozzászoktak a meleg szobához, a komfortos körülményekhez, nem olyan ellenállóak a zord időjárással szemben, még a bundájuk is alkalmazkodott a szobaléthez.

Egy jól szabott kutyaruha segít az ebnek abban, hogy egy-egy hűvösebb, csapadékosabb napon is kimerészkedhessen a gazdival a szabadba. A sétáltatás ideje alatt a kutyaruha melegíti, vízlepergető anyagból készült változata pedig megakadályozza, hogy a kutyus bundája vizes legyen. Egy jól szabott, praktikus kutyaruhában egészen más élmény a séta. A webáruházunkban kapható kutyaruhák kialakítása lehetővé teszi, hogy egyszerűen feladhatóak legyenek az állatra, puha anyaguk nem irritálja az állat bőrét, nem akadályozzák a mozgásban, csupán védik és melegítik. Elsősorban a rövid szőrű, kisebb testű fajták számára ajánlott a használatuk.

Az általunk forgalmazott kutyaruhákról megadott elérhetőségeink bármelyikén többet megtudhat, keressen minket bátran!

További bejegyzések

A horgászbotok típusairól bővebben

A horgászbotok típusainak teljes körű bemutatása szinte lehetetlen, hiszen megszámlálhatatlan altípus létezik, de a főbb horgászbot-fajtákat összefoglaljuk, hogy mindenki megtalálhassa a számára leginkább megfelelőt.

Telefon: +36202501757
E-mail: info@kutyafalat.hu

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020.07.11.-től – 2020.07.19.-ig webáruházunk szabadság miatt zárva tart. Megrendeléseiket természetesen ebben az időszakban is fogadjuk, de a kiszállítás csak 2020.07.20.- tól történik, előre egyeztetett időpontban. Megértésüket köszönjük!