Milyen legyen a macskaeledel: száraz vagy nedves?

A legjobb, amit a cicájának adhat, az a minőségi macskaeledel. Igen ám, de abból is van nedves és száraz is. Akkor most melyik válik a cicus javára?

Tény, hogy a száraz macskaeledel mellett szól a gazdi szempontjából, hogy kedvezőbb az ára és nagyobb kiszerelésben kapható, tehát kevesebbért tovább elég az állatnak az eledel. Ezeket könnyebb adagolni, egyszerűen kimérhető, mennyit kapjon a cica, anélkül, hogy elhízna. Mivel száraz, mindig kell mellé friss vizet is adni az állatnak. Kifejezetten pozitív hatással vannak az állatok fogsorára a száraz macskaeledelek, mert erősítik, sőt, tisztán tartják azt.

A nedves macskaeledel mellett szól, hogy több benne a hús és alapvetően jobban megfelel a cica természetes táplálékának. Több a folyadéktartalma is, fittebben tartja a cicát, mert alacsonyabb a szénhidráttartalma. A nedves táp nem véletlenül kevesebb, mert gyorsabban is romlik, ráadásul a nem elég jó minőségű macskaeledelek egészségügyi problémát is okozhatnak a macskának.

Keresse webáruházunkban a száraz és nedves macskaeledeleket, amik között csakis minőségi termékeket talál kedvence számára!

További bejegyzések

A horgászbotok típusairól bővebben

A horgászbotok típusainak teljes körű bemutatása szinte lehetetlen, hiszen megszámlálhatatlan altípus létezik, de a főbb horgászbot-fajtákat összefoglaljuk, hogy mindenki megtalálhassa a számára leginkább megfelelőt.

Telefon: +36202501757
E-mail: info@kutyafalat.hu

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020.07.11.-től – 2020.07.19.-ig webáruházunk szabadság miatt zárva tart. Megrendeléseiket természetesen ebben az időszakban is fogadjuk, de a kiszállítás csak 2020.07.20.- tól történik, előre egyeztetett időpontban. Megértésüket köszönjük!